За ГЕРБ е по-добре Продължаваме промяната да продължи да управлява,

...
За ГЕРБ е по-добре Продължаваме промяната да продължи да управлява,
Коментари Харесай

Дончев: Управлението е твърде заето да оцелява, за да свърши нещо

За ГЕРБ е по-добре " Продължаваме промяната " да продължи да ръководи, само че ползата на страната е да има " по-нормално държавно управление ". Това сподели пред БТВ зам. шефът на ГЕРБ Томислав Дончев. Според него ръководството е прекомерно заето да оцелява, че да свърши нещо.

" Очевадно едва " бе мнението на Дончев за ръководството на страната. Няма логичност да подкрепим кабинета на Асен Василев. Не имам вяра някой от ГЕРБ да гласоподава " За ", уточни още той. И какво ще прави Кирил Петков, в случай че Василев е министър председател - ще е народен представител, министър или ще е в сянка, запита Дончев.

Още не сме видели персоналния състав на кабинета, само че си мисля, че този парламент е беззащитен да образува държавно управление с дълготрайна вероятност. Затова предварителни избори са по-добрата вероятност, счита Дончев. Според него точно вотът може да е излаз от политическата рецесия.

Какво ново, друго от европейското законодателство, ще се промени в Закона за публичните поръчки, запита Дончев и уточни, че той и в този момент е преписан от директивата.

Няма необичайно да подкрепим изгонването на съветските дипломати и да гласуваме с ръководещите за районен съд Македония. Това са наши позиции, няма нищо ново.

Проблемът за възможна коалиция ГЕРБ - " Продължаваме промяната ", е при тях. Те пристигнаха с това да ни хулят и наскърбяват. Наглед с това има смислени и честни хора, сподели още Дончев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР