За една по-приобщаваща Европа призова кандидатът за еврокомисар Мария Габриел.

...
За една по-приобщаваща Европа призова кандидатът за еврокомисар Мария Габриел.
Коментари Харесай

Мария Габриел: Ще се боря за Европа на талантите, но и за Европа на сърцата

За една по-приобщаваща Европа прикани претендентът за еврокомисар Мария Габриел. За поощряване на нововъведенията, спорта, образованието, за „ Европа на гениите, само че и Европа на сърцата “ ще работи еврокомисарят, се споделя в обръщението й към Екологичен потенциал, написа debati.bg.

В момента тече чуването на Мария Габриел в Европейския парламент с сектор „ Иновации и юноша “, с виновни комисии Промишленост, проучвания и енергетика, просвета и обучение.

Мария Габриел стартира с благодарствени слова към българското държавно управление и министър председателят Бойко Борисов за гласуваното доверие, както и с благодарности към Урсула фон дер Лайен за доверието във връзка с предоставения сектор.

„ Европа би трябвало да резервира водещата си роля в науката, с по-голям принос от Съединени американски щати и Китай. Но с цел да стане това, програмата за научни проучвания би трябвало да остане отворена “, сподели Габриел.

За Европейски Съюз на нововъведенията, за нови цивилен начинания, както и за продължаваща работа по геополитическите ползи, са друга част от целите, на които обърна внимание Мария Габриел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР