За една майка децата ѝ винаги да най-добрите в света!

...
За една майка децата ѝ винаги да най-добрите в света!
Коментари Харесай

Мама Долорес май надцени ролята на Роналдо в "Ювентус"

За една майка децата ѝ постоянно да най-хубавите в света! И даже след 5 награди " Златна топка ", 5 трофея от Шампионската лига, 3 трофеи на Англия, 2 на Испания и 1 на Италия, най-голямата фенка на Кристиано Роналдо постоянно ще си остане мама Долорес Авейро.

Само че тя сякаш не се интересува от историята на клубовете, в които играе синът ѝ, в случай че се съди по последния ѝ гаф в обществените мрежи.

Долорес показа в " Туитър " фотография на футболиста с текст - " Кристиано Роналдо е играчът, който донесе купата на " Ювентус " след 20 години суша. Невероятно! ". Тя добави от себе си: " Моят наследник, моята горделивост! ".

За сведение на незапознатите, а очевидно и на госпожа Авейро, " Юве " е неизменим първенец на Италия в последните 8 години. Роналдо се причисли към клуба при започване на сегашния сезон и сигурно има огромен принос за следващата купа на " бианконерите " със своите 28 гола в 41 мача досега.
35-ата е реалност! Осма поредна купа за " Ювентус " "Бианконерите " победиха "Фиорентина " с 2:1 и са недостижими на върха
Феновете не пожалиха Долорес за грешката. " Майката на Кристиано направи деня доста занимателен! ", написа един от последователите. Последваха и редица мнения, които подканват госпожа Авейро да изтрие неверната информация в профила си.

Други пък отидоха по-далеч и преписаха на Роналдо освен купата на " Юве ", само че и самото учредяване на клуба, както и убийството на двата дракона в " Игри на тронове ", откриването на Америка, възкресяването на Исус и откриването на пеницилина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР