За един задържан за жестокото убийство на 18-годишното момиче в

...
За един задържан за жестокото убийство на 18-годишното момиче в
Коментари Харесай

Непълнолетен признал за ужасното убийство в Галиче

За един арестуван за жестокото ликвидиране на 18-годишното момиче в Галиче оповестява Българска национална телевизия, като се базира на Окръжната прокуратура във Враца. Става дума за Ангел О., който е малолетен и е направил признания, след дълги часове разпити в полицията в Бяла Слатина.

Ангел е комшия на жертвата. След самопризнанията, той даже е посочил ножа, с който е направил бруталното ликвидиране. Момчето е арестувано за 24 часа.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче съобщи, че не знае дали в действителност има арестуван. Съсед на момичето разясни, че подобен има. „ Имам информация, че има арестуван и е от Галиче. Мислим да създадем подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е по този начин и да не сме живели с такова чудовище”, сподели пред Нова телевизия Касъм Касъмов.

18-годишното момиче Андреа беше намерено мъртво в дома си през вчерашния ден. Сигналът за жестокото закононарушение е подал родственик на момичето откакто не могъл да се свърже с нея. Жителите на ромската махала в село Галиче са в потрес от случилото се.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР