За един депутат най-важното качество се нарича свобода. Кажи ми

...
За един депутат най-важното качество се нарича свобода. Кажи ми
Коментари Харесай

Слави изригна срещу Кирил Петков, каза кой управлява страната

За един народен представител най-важното качество се назовава " независимост ". " Кажи ми един случай, в който аз съм споделил ще гласувате срещу волята си. Борисов им се обажда и ги обръща. Те не са съгласни с доста от нещата, които вършат. Лидерска партия е, когато водачът споделя какво се случва. " Това съобщи Слави Трифонов в изявление за Тошко Йорданов, излъчено във Facebook профила на водача на " ИТН ".

" Хората, които са в Народното събрание, са определени от хората, които не са в Народното събрание. Те имат правото да вземат решение съгласно съвестта си. Не съм предиздвикал никого да взима решения срещу волята си. Това не може да се каже за Политическа партия. Доказателство е, че те са в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", споделя още Трифонов.
-->
Той декларира, че обединението ръководи посредством Кирил Петков. Според него Петков е скоростната кутия, а лоста за скоростите го движи или Бойко Борисов, или някой от Движение за права и свободи.

По отношение на случая в Стара Загора Трифонов разяснява, че всичко е пиар. " Опитват се да създадат нещо за момичето, което беше нарязано, с цел да си създадат пиар. Не е тъй като желаят да оказват помощ. Нещата, които оферират в този момент, ги предложи " ИТН " и те ги отхвърлиха. Най-важното е да се прави всичко, с цел да се отбрани народът ", акцентира водачът на Има Такъв Народ.

По отношение на промяната на националния празник на България Трифонов съобщи, че българите няма да го одобряват. " 3 март е част от тяхната ценностна система, а не техен народен комплекс ", безапелационен е партийният водач.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР