За дупето и краката на Джей Ло знаем, че се

...
За дупето и краката на Джей Ло знаем, че се
Коментари Харесай

ТОП 7 БГ мацки, които имат крака за милиони

За дупето и краката на Джей Ло знаем, че се носят митове. Преди години се пишеше, че певицата и актриса даже си била застраховала дупето, само че тези твърдени останаха по-скоро в нечии мечти. 

Ето обаче пет българки, които имат невероятни крайници и умерено могат да завоюват конкурс с тях:

7. Венета Костова

Венетка от " Ергенът " е откритието на този сезон. Супер свежа, занимателна, не ѝ пука за мнението на хората, има възприятие за комизъм, само че и има много яки крайници.

Виж още: " Гледах този сериал и взех решение да похарча 70 хиляди ": Мацката, която желае да наподобява на Памела Андерсън 

6. Анита на Рачков

То крайник, то бедро... гаджето на артиста и ТВ водещ несъмнено се отличава със супер крайници, за които всеки мъж мечтае. Рачков и Анита са доказателството, че не всяка мацка си търси мощна половинка, която да е 180 см или повече. Важни са други качества и за двете страни, само че краката на Анита са next level.

5. Вели Отвертката

Кака Вели знае 2 и 200. Мис Отвертка несъмнено е ходещ секс, а за огромните ѝ бомби към този момент знаем. Крачетата ѝ обаче са също секси и сме сигурни, че няма мъж, който да не ги хареса.

Виж още: Ето ги и 4-мата най-секси млади БГ актьори 

4. Теодора Тодорова

Извиняваме се, само че тук даже няма смисъл да даваме пояснения. Снимката приказва задоволително сама по себе си.

3. Стела

Обожаваме я тази секси мацка. Няма по какъв начин да не бъде включена в класацията ни за най-секси БГ крачета, а и сме сигурни, че никой не би имал нещо срещу да разноски взор по тях:

2. Габи от " Ергенът "

Вижте тези превъзходни и стройни крайници. Не знаем дали Виктор Стоянов е оценил Габи с всички нейни плюсове, само че ние несъмнено я обожаваме. Стегнати, красиви и сме сигурни, че са много пластични. Габи е палава мацка, тъй че това е наложителна част от уменията ѝ на съблазнителка. С тези крайници сигурно има до-о-ста навити. 

 Instagram

1. Даяна от " Един за различен "

Даянчето е една от хубавиците в сезон 3 на Един за различен. Чаровна, усмихната, само че и с неповторими крайници, които нямаше по какъв начин да не класираме преди всичко. 

Изображение: https://www.instagram.com/georgieva.veli/, https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР