За ДПС са важни всички 265 общини. Това заяви в

...
За ДПС са важни всички 265 общини. Това заяви в
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: За нас са важни всички 265 общини

За Движение за права и свободи са значими всички 265 общини. Това съобщи в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” депутатът от партията Джейхан Ибрямов.

„ Залогът на тези локални избори, както и на всички други, е 265-те общини в цялата страна. Не подвластен от това къде издигаме и къде не издигаме, тъй като от резултатите в общините и локалния избор зависи и бъдещето на страната ни ”, разяснява националният представител.

По думите му решенията в Движението за права и свободи не се вземат току-тъй, а след задълбочени разбори. В София партията сигурно ще играе с листа. „ Най-вероятно ще играем независимо в столицата. До момента имаме към 40 общини. Идеята е май-малко да ги задържим. Движение за права и свободи не се тормози от нищо, минимум от ДОСТ. За нас тя не съществува ”, изясни той.

Джейхан Ибрямов разяснява и тематиката за кандидатурата на фолкпевеца Милко Калайджиев за кмет на Свиленград. „ Това е негово решение. Това е и решението на нашата конструкция. Ще се явим на локалните избори и ще забележим резултатите на 27 октомври ”, сбит бе депутатът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР