За доклада на ДАНС стана ясно от Тошко Йорданов, който

...
За доклада на ДАНС стана ясно от Тошко Йорданов, който
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Това е държавен преврат

За отчета на ДАНС стана ясно от Тошко Йорданов, който пред медиите разгласи, че , че " два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка ". 

" Цялото това закононарушение е било снимано от охранителните камери на залата. И това към този момент е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ. В момента всеки един от ПП-ДБ може да има този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един миг, без значение в коя точка на страната се намира. Това е държавен прелом ", разяснява Слави Трифонов. 

И пита: " Спомняте ли си какво споделиха същите тези в оня запис. Ето това е онази " ала-бала ". Ето по какъв начин, по техни думи, изтъквам: " Изгърмяхме един план на Слави и откраднахме един бутон ". Ето по този начин те печелят избори. Ето по този начин ръководят сега - с машинация. Пак дублирам, това е държавен прелом и закононарушение против националната сигурност ". 

" Този Михаил Стойнов би трябвало да бъде задържан неотложно. Освен него, би трябвало да бъдат задържани Кирил Петков, Асен Василев и всички, които са знаели за тази скица ", счита още водачът на ГЕРБ. 

" Машините би трябвало да бъдат отстранени от изборите след два дни, тъй като всеки, който ще гласоподава на машина, няма да знае къде в действителност отива неговият глас. Призовавам неотложно основния прокурор да се самосезира по случая. МВР да арестува отговорните. Президентът Радев да свика неотложно Консултативния съвет по национална сигурност. ЦИК да отстрани машините от изборния развой в неделя, тъй като са компрометирани ". 

Според Трифонов " тези хора не трябва да се приближават повече до власт. Единственото, до което би трябвало да се приближават, е слушалката в стаята за рандеву в пандиза ". " Оставка! Съд! И затвор! ", приключва поста си водачът на Има Такъв Народ. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР