За десета поредна година родители от Варна организират инициативата Между

...
За десета поредна година родители от Варна организират инициативата Между
Коментари Харесай

​За десета година организират инициативата Между приятели​ във Варна

За десета поредна година родители от Варна провеждат самодейността " Между другари ". До 29 септември във фоайето пред зала Конгресна на Двореца на културата и спорта ще бъдат ситуирани щандове със непокътнати детски и бебешки артикули. Идеята е благодарение на разпродажбата да се удължи живота на движимостите, които използваме за децата.

Варна

Какво да създадем със непокътнатите, само че станали дребни облекла на нашето дете, къде да прибираме играчките, проходилките, количките и доста други движимости, които към този момент са надраснати? Отговор на това дава самодейността " Между другари ".
Петя Петрова - уредник: Всичко стартира сред две приятелки диалог, две майки на по две деца. Впоследствие се разраснахме, всякога става все по-голямо. Напрахме си система през интернет, която минава, всеки може да се записва, да вкара вътре стоките, след което при нас излизат тук етикети и може да се пуснат за разпродажбата.
Така в границите на няколко дни непотребните за едни детски облекла се трансформират в помощ за други фамилии.

В края на разпродажбата част от облеклата се подаряват на нуждаещи се домове и фамилии освен от Варна, само че и в цялата страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР