За Деня на реките“, 11 май, стотици скаути в България

...
За Деня на реките“, 11 май, стотици скаути в България
Коментари Харесай

Варненски скаути канят родители и деца да се включат в почистване за „Деня на реките

За „ Деня на реките “, 11 май, стотици скаути в България ще почистят допустимо най-вече боклуци в труднодостъпни места около девет български реки – Искър, Дунав, Русенски Лом, Камчия, Черна, Батова, Тученишка и други.

Едновременно дванадесет скаутски клуба в девет български града, сред които и варненският скаутски клуб „ Владислава Варненчик, ще почистват взаимно с доброволци и другари бреговете на българските реки.

Скаутски клуб „ Владислав Варненчик ” - Варна ще се включи в „ Деня на реките с почистването на река Камчия от моста в региона на местността “Пода ” до устието, оповестиха за Moreto.net от клуба.

На мястото ще има указателни табели, както и доброволци, които ще насочват участниците и ще раздават чували и ръкавици. Варненските скаути молят към всички искащи доброволци да вземат участие дружно с децата си, които е желателно да имат навършени най-малко 7 година Всички малолетни би трябвало да бъдат наложително с компаньон, защото уредниците не поемат отговорност за тяхната грижа и сигурност.

Началото е на 11.05. (събота) от 10:00 часа с времетраене до 13:30 часа. (първи събирателен доброволчески пункт на паркинга преди моста, (втори доброволчески пункт на паркинга против стоянката за лодки)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР