„За да те потупат в Брюксел, без обществено обсъждане и

...
„За да те потупат в Брюксел, без обществено обсъждане и
Коментари Харесай

Каракачанов: За да те потупат в Брюксел, без обществено обсъждане и дебат, натрисаш на българската икономика еврото

„ За да те потупат в Брюксел, без публично разискване и спор в обществото натрисаш на българската стопанска система в тази рецесия еврото. Айде да проучим опита на Германия, Гърция и на други страни и да забележим какво се случи с гражданите”, разяснява пред Нова тв ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

„ Понеже бързаш за някаква поредна снимка с някой, си подготвен да признаеш Македония, да приемаш еврото. Накрая обаче цената я плащаме ние. Въпросният господин, както пристигна, по този начин и ще си отиде от България. Нали не вярвате, че ще остане да живее тук”, сподели за Петков Каракачанов.

Фактът, че Кирил Петков и доближеният му екип водят лична политика е безспорен, разяснява още той.

„ Последният Коалиционен съвет беше следващият опит на Кирил Петков по някакъв метод да придума съдружните си сътрудници, тъй като след два дни би трябвало да върви в Париж да се среща с Макрон. Иска очевидно с нещо да се похвали”, акцентира ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация регистрира, че по контракта със Северна Македония не е изпълнено нищо за пет години. „ Скопие очевидно не желае да извършва този контракт. Смята, че откакто има поддръжката на няколко интернационалните фактора, България е длъжна да клекне”, безапелационен е Каракачанов.

„ Вижте реакциите на скопските политици. Те се държат все едно, че ние аплайваме и им се молим, а не те. Едва ли не към този момент въпросът е стигнал до такава степен, че те ще ни разгласят война, тъй като ние сме някакви изнудвачи. В Скопие се намират крадците на българската история”, счита той.

Според Каракачанов Кирил Петков е казусът, тъй като „ министър-председателят счита, че идвайки в България някъде от чужбина, ние сме някакви туземци, българите, изостанали обратно в историята си хора”.

Проектът за самолетна линия до Скопие, счита той, е било ясно още от началото, че ще бъде крушение, като регистрира, че няколко пъти „ други ентусиасти” са го пробвали. „ По-голям триумф щеше да има авиолиния София-Видин”, като добави, че министър председателят го е направил „ в опитите си да се хареса на открито, някой да го потупа по рамото и да се снима с него”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР