За да се въведе забрана за изпозлване на райски газ

...
За да се въведе забрана за изпозлване на райски газ
Коментари Харесай

Доц. Антон Тонев : Борим се да сме първа политическа сила, ДБ е най-логичният ни партньор


За да се вкара възбрана за изпозлване на божествен газ би трябвало да се впше в Държавен вестник. Това би трябвало да стане идната седмица. Това съобщи депутатът от Продължаваме промяната доц. Антон Тонев в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 

Доц. Тонев разгласи, че санкциите за изпозлвалите божествен газ стигат до 15 000 лева за юридически лица. 

За да се случи смяна би трябвало да събере публичен интерес, с цел да сме сигурни че е за положително. Райският газ се употребява ив медициината, когато се употребява под лекаерски надзор не е нездравословно, сподели още той. 

По думите въздействието на божествен газ е малко, само че може да бъде рисково децата. 

Доц. Тонев разяснява и обстановката с COVID-19 у нас. 

Привърженик на носенето на маска, тъй като когато забележим човек с маска инстиктивно желаеме да съблюдаваме отдалеченост. Хубаво е да се върнем към тях, само че без да се внася непотребна суматоха. Затягането на ограниченията би трябвало да става по предварителния проект. Аз съм последовател за понижаване на карантината, утчочни депутатът от " ". 

Според него електронната система за банкет в лечебните заведения, която би трябвало да проработи на следващия ден ще бъде с много по-малко проблеми от системата за издаване на електронни направлени. 

Относно идните предварителни парламентарни избори, доцент Тонев съобщи, че се следят няколко фрагментирани казуса.

На първата политическа мощ ще и се наложи да парви взаимни отстъпки.Борим се за тази позиция, в която да вършим минимални взаимни отстъпки и на последващи избри да продължим. Борим се за първа политическа мощ. Ще беседваме с всички сътрудници, с които реализираме съгласие за това, че сериозните промени трябва да стартират от съдебата система. Най-логичният ни сътрудник е " Демократична България ", уточни доцент Тонев.

Той означи, че сега вървят договаряния с " Демократична България " дали двете партии да се явяват като коалиция на идващите избори. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР