За да се отърсим от притесненията, свързани с пандемията от

...
За да се отърсим от притесненията, свързани с пандемията от
Коментари Харесай

Най-необичайните новини от седмицата: Джойнт срещу ваксинация и изпускане на газове в космоса

За да се отърсим от терзанията, свързани с пандемията от ковид, заканите от спора с Русия и останалите провокации, пробуждащи паника, Агенция Франс Прес още веднъж ни оказват помощ със своя седмичен преглед на ексцентрични истории от целия свят.
Четири сватби и едно… правосъдно дело
Размяната на халки не е нищо притеснително за тайвански банков чиновник, оженил се четири пъти за един месец, с цел да може да може да получи по-дълъг отпуск. Компаниите в страната му по закон дават 8 дни заплатен отпуск на хората, които се женят. Така хитрият служител претендирал за 32 почивни дни, като разменил халките четири пъти за 37 дни, сред тях с три развода. Когато шефовете му споделили „ не “, той се обърнал към синдиката по труда в Тайпе, който глобил банката, в която работел, с 670 $ за нарушение на кодекса на труда.
Лоша миризма
В космоса никой не може да ви чуе, в случай че пръднете - до в този момент. Нова Зеландия пуска спътник, с цел да „ издуши “ заплашителните за климата равнища на изпуснати несъзнателно газове. Метанът съставлява 43% от излъчванията на парникови газове, множеството генериран от гигантските стада овце и крави. Овцете неотдавна надвишиха броя на хората в Нова Зеландия - повече от 20 към едно. Това породи много неодобрение в интернационален проект, тъй че от този момент страната понижи цифрите с три четвърти. Тя също по този начин е пионер в устрема към овце, които не пърдят, в интерес на " овце с по-ниско равнище на метан ".
Джойнт за премия на имунизирани
Интересна премия провокира антиваксърите в Ню Йорк да се решат на имунизация. Активисти, които честват легализацията на развлекателната марихуана, раздадоха по джойнт на всеки, който можеше да потвърди, че е получил ваксина. Сара Оверхолт получи даже две, откакто сподели имунизационните карти на нея и на 70-годишната й майка.
" Аз съм по-добър човек, в случай че пуша, повярвайте ми ", сподели тя пред Агенция Франс Прес.
Залавяне на счупил всички върхове по мързел чиновник
Най-накрая управлението на компания е „ изловило “ италианския „ крал на отсъстващите “, който през последните 15 години не е идвал на работата, получавайки обаче цялостно възнаграждение. Калабрийският болничен чиновник надалеч не е самичък, а съпругите на други, които не са се появявали от години, също са изловени при неотдавнашна инспекция на работещите държавни чиновници.
Не можал да издържи
Възходът и падението на Европейската Суперлига за по-малко от 48 часа бяха засенчени от драмата в последните минути на мач в най-хубавото показване на Еквадор. Вратарят на Макара Хоакин Пучета резервира врата неопетнена против Оренсе, само че не съумя да издържи и изтича зад рекламните ограждения, с цел да се изпикае. Той неотложно бе изпратен да си измие ръцете. Пучета е изправен пред шестмесечна възбрана да играе за " неспортсменско държание ".
Нарко-котка в далавери
Пухкава бяла котка беше хваната, пренасяйки контрабандно опиати в панамски затвор. Котешкият нарушител беше спрян пред пандиза с прелестното име „ Нова вяра “, носещ към врата си кокаин, крек и марихуана.
Това не е първият път, когато пандизчии въвличат бедните същества в закононарушение, като нормално примамват животните, натоварени с опиати, подавайки им от вътрешната страна храна.
Затворниците са толкоз изобретателни, че даже употребяват пощенски гълъби, че дори и дронове. За разлика от сътрудниците си по закононарушение, котката е излязла от цялата история чиста, започвайки нов живот с честен притежател.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР