За да разберете по-добре мъжа в леглото, просто трябва да

...
За да разберете по-добре мъжа в леглото, просто трябва да
Коментари Харесай

Пет любопитни факта за мъжкия оргазъм

За да разберете по-добре мъжа в леглото, просто би трябвало да сте осведомени с особеностите на мъжкия оргазъм, които се разграничават доста от този при дамите. Събрахме 5 забавни обстоятелството за това по какъв начин тъкмо се доближава кулминационната точка на възбудата при нашите интимни сътрудници.
Жените считат бързата еякулация за нарцисизъм от страна на своя сътрудник. Това обаче може да е психически, а не физиологичен проблем. Твърде прибързаната еякулация, несъмнено, е допустима вследствие на дълготрайно възпиране от секс, само че също по този начин се случва и вследствие на дискомфорт на равнище усеща.
С верния избор на поза е обвързвано достигането на оргазъм освен при дамите, само че и при мъжете. Само че при противоположния пол значим фактор е и образната картина, която му оказва помощ да получи оптимално наслаждение. Да гледа партньорката си, която наподобява съблазнително в другите пози, които е заела, също има огромна роля. Така че, следва да се замислите би трябвало ли да изключвате светлините, преди да се отдадете на интимни милувки.
До пълностоен оргазъм доближават тези мъже, които преди акта не са се нахвърляли лакомо на храната. Доказано е, че изобилното хранене преди половия контакт, изключително приема на няколко типа блюда, може да понижи притока на кръв към половите органи, което от своя страна оказва въздействие върху ерекцията. Мъжкият организъм ще бъде ангажиран с преправяне на признатата храната и няма да има сили за възбуденост.
По време на оргазъм способността на мъжа да мисли на практика е блокирана. Затова и диалозите по време на секс не са изключително добра концепция. Виж, стоновете и другите интимни изречения, с които да постигнете още по-голяма възбуденост, са друго нещо.
За мъжете е доста комплицирано да получат няколко оргазма поред, даже приятният съкровен развой да продължи по-дълго време. Организмът им се нуждае от отмора за презареждане на батериите. Тук всичко зависи от физиологичните особености на колегата ви. На някои мъже са им нужни единствено 15-20 минути, с цел да влязат още веднъж във форма, на други - към час, а на по-възрастните мъже може да им е нужен през целия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР