За да предотвратят катастрофално поражение на украинските въоръжени сили, Великобритания,

...
За да предотвратят катастрофално поражение на украинските въоръжени сили, Великобритания,
Коментари Харесай

US експерт: Време е НАТО да прати войски в Украйна, за да предотврати катастрофално поражение

За да предотвратят " пагубно проваляне " на украинските въоръжени сили, Англия, Франция и страните от Северна Европа към този момент се готвят да изпратят войски в Украйна. Това съобщи консултантът от Държавния департамент на Съединени американски щати, публицист и историк Едуард Лутвак в колонката си за UnHerd, написа " Фокус ".

" Страните от НАТО скоро ще би трябвало да изпратят бойци в Украйна или ще бъдат изправени пред пагубно проваляне. Британците и французите, дружно със скандинавските страни, към този момент безшумно се приготвят да изпратят войски – както дребни елитни елементи, по този начин и логистичен и поддържащ личен състав – които може да останат настрани от фронтовата линия ", написа той.

Според Лутвак това ще разреши на украинските въоръжени сили да облекчат част от тежестта в тила и да изпратят повече украински боен личен състав на фронта.

В същото време Съединени американски щати, съгласно него, не могат да дават повече войски от към 40 хиляди души, които към този момент са в Европа, заради опасността от китайска инвазия в Тайван. Следователно това би трябвало да бъде направено от други членове на НАТО, " изключително най-многолюдните ": Германия, Франция, Италия и Испания.

В противоположен случай, съгласно него, Украйна ще загуби и Руската федерация сама ще нападна Европа.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР