За да не рухне брачният живот под тежестта на битовизма

...
За да не рухне брачният живот под тежестта на битовизма
Коментари Харесай

Ако е през май, ви очаква раздяла, през март – много кавги: Как се отразява месецът на сватбата върху брачния живот

За да не рухне брачният живот под тежестта на битовизма и други проблеми от всекидневието, би трябвало да извършите всичко належащо по въпроса през цялото време.

Според националните обичаи щастливият брак зависи директно от сезона. Нашите предшественици в никакъв случай не са взимали спонтанни решения що се отнася до сватбената гала. Те деликатно са се подготвяли за това тържествено събитие, стараейки се да проведат церемонията в избрани дни и месеци. На базата на техните поверия съставихме къси упътвания, с помощта на които можете да изберете най-успешния месец за своя брачен ден.

Януари

През първия месец на новата година не би трябвало да планирате сватбени тържества. Смята се, че фамилният живот ще бъде засенчен от неволи, тежки тествания и изневери. Голяма е вероятността сътрудниците да имат извънбрачни връзки.

Февруари

Ако желаете взаимният ви живот с половинката ви да е в цялостна естетика, доверие и естетика, то подпишете през февруари. Това е доста удобен месец, който по някаква причина доста влюбени двойки подценяват.

Март

Много обезпокоителен месец, който не дава обещание нищо положително за младата брачна половинка. Смята се, че жена, която се осмели да се омъжи през март, в бъдеще ще се сблъска с непрекъснати кавги със брачна половинка си, който ще схване всичко, което се случва, много войнствено.

Април

Това е доста изменчив и неустойчив месец. Следователно, съгласно вярванията, брачният живот също ще бъде разтревожен и не постоянно благополучен.



Май

Да се ожениш през май, значи да пропилееш целия си живот, са считали нашите предшественици и ненапълно са били прави. Това не е най-хубавият месец за подписване на сватбен съюз. Според общоприетото поверие съпрузите, които решат да се оженят през май, ще бъдат изправени пред неизбежно изменничество и вследствие на това – разлъка.

Юни

Много добър, съвсем съвършен месец за сватби. Ако желаете да изживеете целия си живот със брачна половинка си като на меден месец, тогава подпишете в първия летен месец. Според знаците несъмнено няма да съжалявате!

Юли

Семейна двойка, която реши да формализира съюза си в средата на лятото, я чакат доста променливи дни, каквото е и времето през юли. Щастливите моменти в фамилията обаче ще надвиват над неприятните.

Август

За да може младоженците да развият в действителност мощни и дълбоки връзки, е належащо да чуят сватбените звънци през август. Предците твърдят, че в такава двойка любовта няма да изчезне, а единствено ще се ускори още повече с годините.

Септември

Традиционен брачен месец, който дава обещание в действителност мощен и нерушим брак. Смята се, че съпрузите, които са се оженили през септември, ще имат лек, спокоен и разточителен фамилен живот.

Октомври

Ако не се страхувате от компликации и сте подготвени да поемате опасности, тогава можете да се ожените през октомври. Животът несъмнено няма да е отегчителен!

Ноември

Съпрузите, които подписват през ноември, ги чакат доста богат живот, освен това освен в веществен проект. С една дума, ориста ще бъде доста великодушна към хората, които са си споделили „ Да ” по това време.

Декември

Смята се, че този месец е съвършен за тези, които се женят за първи път. Нашите предшественици вярвали, че любовта, закрепена с контракт през декември, ще пораства и ще се укрепва с времето, а бедите ще заобиколят младото семейство.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР