За да намерите удовлетворение в любовния си живот, е необходимо

...
За да намерите удовлетворение в любовния си живот, е необходимо
Коментари Харесай

Ето как да подобрите любовния си живот според астрологията

За да намерите задоволство в любовния си живот, е належащо да разберете на първо място себе си. Не се опитвайте да търсите светлина там, където е безконечен мрак. Не застивайте в зоната си на комфорт, оставайки във връзка, която не ви носи цялостно благополучие. По-добре направете изпитание да откриете идеалната си половинка – тази, която ще е огледало на вашите любовни желания.
Най-добрият метод да извършите това, е да се консултирате със звездите по отношение на вашия астрологичен знак, написа tialoto.bg.

Овен – бягайте надалеч от мързеливи сътрудници
Вие сте смели, дейни и авантюристичен настроени и в никакъв случай няма да се задоволите с плаха, прекомерно внимателна или мързелива половинка. Вие имате потребност от сътрудник, който да е разгорещен и деятелен тъкмо като вас. Някой, който да може да поема опасности и да работи със пристрастеност и възторг, а не да е неподвижен и да чака вие да вършите всичко вместо него.

Телец – търсете си надеждна, амбициозна половинка
Вие сте извънредно сетивен човек, който цени удоволствията на живота. За вас най-идеалният сътрудник е оня, който би се наслаждавал на рационален, виновен и фокусиран метод на живот с отношение както към духовните, по този начин и към материалните неща. Вие ще сте най-щастливи с човек, който обмисля всичко авансово и в никакъв случай не прибързва в нищо, в това число и в... правенето на обич.

Близнаци – оглеждайте се за в действителност образован сътрудник
За вас еротичната стимулация стартира в мозъка. Вие ще бъдете същински щастливи единствено с образован сътрудник, с който ще можете да водите забавни, безкрайни и вълнуващи диалози. Няма да бъдете задоволени от половинката си, в случай че тя не ви подтиква като другарство и в случай че като цяло връзката ви куца.

Рак – стойте надалеч от афери за една нощ
Вие сте демодиран по душа и като подобен романтиката е от първостепенно значение. За вас актът на правене на обич се основава на същински, дълбоки усеща. Вие няма да можете да се зарадвате на мимолетна връзка или на краткотрайни афери. Те няма да ви донесат благополучие. За вас интимните връзки би трябвало да бъдат съществени и към тях би трябвало да се подхожда отговорно.

Лъв – търсете си заслужен и равносилен човек за сътрудник
Вие обичате да танцувате танго за двама, само че с някого, който е същинска, пъргава и ловка котка като вас самия. Да, вие обичате да поемете водещата роля и самодейността във връзката, само че също по този начин няма да сте щастливи с сътрудник, който няма мнение и позиция, който е прекомерно примирителен, има ниско самочувствие и оставя всички решения на вас.

Дева – сътрудникът ви би трябвало хем да е чистник, хем да е секси
Тъй като вие сте перфекционист, сте доста придирчиви и капризни, когато става въпрос за намиране на непрекъснат сътрудник. Вие ще сте най-удовлетворени, в случай че си намерите амбициозна половинка, която е спретната и подредена като вас, само че в това време тя би трябвало да има и огромен съблазън...

Везни – търсете си човек, който ще ви глези повече, в сравнение с вие него
Романтичните жестове са това, което в действителност би раздрусало вашата душа. Вие сте балансиран човек, който обаче има потребност от сътрудник, който подарява повече внимание и обич, в сравнение с чака в подмяна. Личностите от зодия Везни няма да бъдат задоволени от връзката си с човек, който не помни да ги ухажва и да ги глези, най-малко понякога.

Скорпион – не се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате
Пламъкът на пристрастеността на всеки ваш евентуален сътрудник би трябвало да гори много мощно, преди вие да започнете да усещате топлината. Вие нормално не се задоволявате с по-малко, в сравнение с знаете, че заслужавате и това е най-верният метод да откриете верния човек. Просто не се примирявайте с сътрудник, който не ви носи цялостно благополучие!

Стрелец – не се лъжете по външния тип
Вие сте доста импулсивни и от време на време сте склонни да се закачите на хубав и бляскав екстериор, без да вземете поради вътрешността. Казано с други думи – влюбвате се във външността на човек и тъй като сте безконечният оптимист, все си мислите, че този човек ще се окаже почтен и добър по натура. Накрая обаче оставате неудовлетворени и излъгани. Не се подлъгвайте по външната прелест!

Козирог – не започвайте връзки от досада
Вие нормално отделяте много време, с цел да си намерите най-качествения сътрудник, който може да съществува и все пак от време на време любовният ви живот страда. Причината е, че сте склонни да стартирате интимни връзки, просто с цел да запълните времето си – от досада. А последователно една такава връзка може да прерасне в нещо съществено, което обаче няма да ви донесе благополучие.

Водолей – половинката ви би трябвало да ви дава независимост
Вие в действителност сте превъзходни в изкуството да стимулирате въображението на колегата си. Ето за какво за вас най-подходящият човек ще е оня, който обича вашите странности, почита ги и гледа на вас като на вманиачен, само че талантлив академик. Търсете си половинка, която да ви схваща, да ви поддържа и да ви дава свободата, от която имате потребност.

Риби – не започвайте връзка с човек, който не ви цени задоволително
Вие имате държание на ангел пазител, което съставлява огромно предизвикателство в любовта. Причината е, че това ваше държание от време на време може да ви води до някого, който изисква от вас доста саможертви и грижи, само че не ви дава доста в подмяна. Не се задоволявайте с човек, който не ви обича, цени и почита задоволително! Горчиво ще съжалявате някой ден!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР