За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на

...
За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на
Коментари Харесай

Рецепта за днешния ден: Бъдете приятелски настроени и оптимистични

За да може денят да мине добре, поддържайте положение на лека наслада. Не се натоварвайте с ненужни терзания. Бъдете другарски настроени и оптимистични.

Овен – Днес ще бъдете цялостни с сила и храброст и ще можете да разрешите всеки зародил проблем, стига да деянията малко повече старание и самообладание. Нещо ненадейно може да промени проектите ви.

Телец – Позволете си да си починете малко - звездите ви поучават да не планирате нищо ново, изключително значими промени. Денят е подобаващ за сантиментална среща, при изискване че не се пробвате да решавате вместо другите.

Близнаци – Не слушайте ничии препоръки, изключително от близки хора - те могат да ви объркат още повече в сложността на живота ви. Добър ден за обич, сантиментална среща, флирт, при изискване че не разчитате на продължение.

Рак – Днес ще бъдете цялостни с забавни хрумвания и стремежи, само че по пътя към тяхното реализиране могат да зародят непредвидени компликации и проблеми. Денят ще се окаже добър, при изискване че не бързате с нищо и умерено обмисляте всичко.

Лъв – Този ден дава късмет за подсилване на връзките с околните, за намиране верния метод и за преустановяване на различията. Възможно е да се наложи да вдъхновявате другите, а от време на време и внимателно да побутнете някого в вярната посока.

Дева – Днес може да започнете да се съмнявате в правилността на своя избор или ще критикувате всяка стъпка на обичания човек, което е добре да не вършиме. За тези, които към момента не са срещнали любовта си, е нежелателно да основават нови запознанства в тези дни.

Везни – Опитайте се да отделите време за отмора. Погрижете се за домакинските отговорности. Би било хубаво да прекарате уикенда със фамилията, това ще ви помогне да комбинирате домакинска работа с релакс, да вземем за пример в градината или на разходка.

Скорпион – Възможно е непредвидена вест да ви накара изцяло да измененията проектите си, които сте подготвили за през днешния ден. Ако имате потребност от отмора и релакс, слушайте тялото и интуицията си. Вашите запаси не са неизчерпаеми и би трябвало да презаредите батериите си.

Стрелец – Вашата позиция по по-деликатен въпрос може да докара да влезете в несъгласие, с човек, на който доста държите, което да докара до свада. Вечерта наподобява ще е тиха и релаксираща.

Козирог – Възползвайте се от неделята и се пробвайте да се насладите на красивите моменти, прекарани в компанията на обичани хора. Сексуалното ви предпочитание може да ви забърка в сантиментални обстановки, които не сте възнамерявали.

Водолей – Някой непредвиден ще хвърли светлина върху въпрос, който сте отсрочили без решение. Подхождайте към всички въпроси с позитивно и градивно отношение. Привидно дребните промени имат метод да се трансфорат в нещо огромно за вас.

Риби – Умът ви е изпълнен с мисли за някой, към който се интересувате сантиментално. Този човек може да не оправдае упованията ви, само че сигурно зарежда вашите мечти. Центрирайте силата си и намерете уравновесен метод да приемете нещата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР