За да блести от чистота домът ви и да мирише

...
За да блести от чистота домът ви и да мирише
Коментари Харесай

Този разтвор придава блясък на ламината, а стаята ухае страхотно

За да свети от непорочност домът ви и да мирише прелестно и свежо, изпробвайте някои от тези трикове, които са изключително потребни за притежателите на домашни любимци.

Ако вашият любим, инцидентно, употребява килима за тоалетна, най-лесно ще бъде да премахнете породените вреди с оцет, сода и препарат за съдове.

Смесете вода и оцет в съответствие 1: 1. Излейте течността върху килима и деликатно почистете петното с гъба.

След това, поръсете със сода за самун, изтъркайте и оставете да престои 5 минути. Съберете непотребната сода и изтъркайте с почистващ препарат и вода.
 Ето какво ще се случи в дома ви, в случай че сложите оцет и сол на пода Ето какво ще се случи в дома ви, в случай че сложите оцет и сол на пода
С течение на времето жилището ви натрупва негативна сила. В резултат на това, след прибирането ви вкъщи след тежък ден, вие се ок...

Поддържането на ламината изисква доста внимание. Първо избършете с влажна забрадка, напоена с вода, по-късно излъскайте ламината със специфичен препарат за ламинат, или някакъв артикул за мебели, разперен с малко вода.

Можете също да употребявате разтворено мляко за тяло или някакво масло (само малко количество да не стане хлъзгаво). След това изтъркайте със суха забрадка, защото несъразмерната влага може да бъде нездравословна за ламината.

За да получите приятна миризма в стаята, във водата или върху кърпата, с която бършете, прибавете няколко капки етерично масло от лавандула или друго масло по ваш избор.

Сапунерката постоянно е мокра и покрита с останки от сапун? С елементарна гъба можете да решите този проблем: Отрежете парче гъба с подобаващ размер и го поставете в кутията, с цел да попива влагата и непотребния разтопен сапун.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР