За четвърти път в последните години ЦСКА игра добре срещу

...
За четвърти път в последните години ЦСКА игра добре срещу
Коментари Харесай

Епизод пореден. ЦСКА игра, Зоря победи!

За четвърти път в последните години ЦСКА игра добре против украинския Зоря и за четвърти  път не съумя да го победи. Нещо повече-. за повторно загуби, колкото и сякаш нелогично да изглеждаше това.

Червените паднаха още веднъж с 0:2 срещу украинците в мач от групите на Лигата на конференциите. Така ЦСКА остава финален в класирането с 1 точка.

Кери насочи първия удар по посока на една от двете порти в 8-ата минута, само че той излезе над напречната греда. Само 120 секунди по-късно ирландецът още веднъж опитва шут отвън наказателното поле, само че и този път не уцели вратата.

В 24-ата минута и Зоря сътвори първото си по-сериозно състояние, когато центриране отляво откри Фаваров, бранителят шутира от десетина метра под ъгъл, само че Бусато мазета.

В 65-та минута Греъм Кери извърши неприятно директен свободен удар, а незабавно по-късно гол на Кайседо бе анулиран поради засада.

И Йомов стреля неопределено две минути по-късно, по този начин по-добрата игра на ЦСКА не можеше да бъде увенчана с гол.

В идващите минути положителната игра и пропуските на алените продължиха. Фрапантен образец беше с Баи, който бе изведен чудесно и стреля настрана от вратата.

И коя е логиката на футбола? Като нямаш класа да вкараш, ти вкарват. Точно това стана три минути преди края, когато Захеди прониза Бусато. 

Упражнението се повтори и в добавеното време, когато украинците пронизаха алените с втори гол;.

Изводът го знаем. На ЦСКА би трябвало класа, а класата коства пари. Гриша Ганчев би трябвало  да го знае доста добре. И тези медии и журналистчета, които не престават да баламосват алените почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР