За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в

...
За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в
Коментари Харесай

Отличават най-добрите в бойните спортове за 2021 на церемонията Златен пояс“

За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) - единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България, ще организира огромните си годишни награди " Златен пояс " 2021. Това ще се случи на 19 декември от 19,30 часа.

В унисон със здравните рекомендации и в интерес здравето на всички, церемонията ще се организира в ефирен формат. Тя ще се излъчва онлайн по националната телевизия Bulgaria ON AIR , които са формален медиен сътрудник на събитието.

По време на годишната гала " Златен пояс " ще бъдат връчени петте огромни награди - статуетки те " Златен пояс " за 2020 година в категориите: " Най-добър състезател - мъже ", " Най-добър състезател - дами ", " Най-добър треньор ", " Ярка победа " и " Вярност на традициите " . Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци и треньори за достиженията им през 2021 година.
 Феноменалната Оряшкова получи изненада на рождения си ден
Феноменалната Оряшкова получи изненада на рождения си ден

Ето каква

По време на телевизионната гала специфична премия на най-отличилия се професионален играч през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Целта на премиите е да отличат върховите достижения на състезателите и да се наградят напъните на всички, които работят за развиването на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, с цел да подкрепи, поддържа и разпространява бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска битка.

Освен онлайн в ефира и уеб страницата на годишната гала " Златен пояс " 2021 ще се излъчва в действително време и на, както и във.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР