За брутални сцени съобщи шофьорка в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg

...
За брутални сцени съобщи шофьорка в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Грозни сцени между две жени завършиха с удар в лицето

За брутални подиуми заяви шофьорка в обществената мрежа Facebook. Plovdiv24.bg разгласява описа на младата жена с незначителна редакторска интервенция:

На 5 май към 15:30 часа пред частно приблизително учебно заведение “Увекинд " в " Княжево " майка във очевидно несъответстващо положение ме атакува и удари. Бях паркирала колата си и чаках да взема детенцето на приятелско семейство. Гледах си в телефона, когато тя паркираше до мен.

Слезе от колата и крещейки, ми сподели, че трябвало да мръдна колата си обратно, тъй като тя не може да паркира. Казах й тихичко, че аз няма по какъв начин да мръдна по-назад, тъй като има канал и бездна, а място има доста (от фотосите ясно се вижда).

След като не помръднах, тя стартира да наскърбява, псува и отиде към учебното заведение. Аз не реагирах. Връщайки се с детето си от учебното заведение, стартира да крещи истерично. Започна да ме наскърбява, че съм “селянка ", продължи с думите, че съм за “бул. Христо Ботев ". Слязох от колата и напълно обикновено й обясних, че няма по какъв начин да мръдна по-назад.

Тя продължи с обидите (няма потребност да ги цитирам), при което аз й споделих, че не й отива на годините да приказва по този метод и най-малкото детето ѝ е до нея. След тези мои думи тя ме удари. За малко бях замаяна от удара, ухото ми пищеше и първото, което направих, беше да вляза в колата си и да фотографирам номера на колата й.

Подадох тъжба в 6-то районно, сезирала съм всички способени органи, в това число и учебното заведение. С тази моя обява не целя страдание. Единственият ми апел към всички хора е, когато станат очевидец или пострадал на сходна обстановка, да се извърнат към способените органи.

Днес аз ще съм ударената, на следващия ден ще е вашето дете или непосредствен. А може би през днешния ден ще е удар, а на следващия ден нещо доста по-страшно? Не толерирайте такива неприятни хора, не си мълчете! Тези хора възпитават бъдещото потомство. Това е нашето бъдеще, това на вашите и моите деца. Бъдете положителни!

P.S.: Пожелавам на тази бедна душица повече обич и топлота!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР