За Близнаци ситуацията с ретрограден Меркурий ще бъде ключова, защото

...
За Близнаци ситуацията с ретрограден Меркурий ще бъде ключова, защото
Коментари Харесай

Хороскоп за Близнаци за декември 2023 г.: Грижи за финансите, нови връзки и големи пари

За Близнаци обстановката с назадничав Меркурий ще бъде основна, тъй като той е шеф на вашия знак и в края на ноември мина през тези градуси, към които ще се върне и ще приключи нещо при започване на януари 2024 година Тоест от 1 декември до 24 декември ще сте съсредоточени върху някои въпроси, свързани със фамилните финанси, може би ще сте заети с поправки и събиране на документи за обща благосъстоятелност с колегата.

А от 24 декември до 2 януари ще би трябвало да се занимавате с връзката си и това, до което сте стигнали в края на ноември, евентуално ще би трябвало да преразгледате малко връзките си. Например, в случай че сключите юридически контракт с вашия бизнес сътрудник или брачен партньор, той може да бъде предоговорен до началото на 2024 г. Ако сключвате договорка за ипотека или заем, изчакайте Меркурий да напусне ретро етапа – до Новолунието в Козирог на 11 януари ще бъдете утвърдени тъкмо за сумата, която сте очаквали.

При Новолунието в Стрелец на 12 декември ще имате ново партньорство, може би ще имате нов мъж, само че тази връзка ще се развива или в интернет, или усърдно ще я криете. Този човек може да е от предишното, защото в същия ден Меркурий минава в ретро фаза, което може да докара до разбор и преразглеждане на връзките. Ще се чувствате като че ли сте подготвени даже да работите за изглаждане на тази обстановка с психолог.

Важно е да разберете, че защото шефът на вашия знак и знакът на вашите партньорства са ретроградни през декември, всевъзможни взаимоотношения, решения и дейности като цяло се случват на занимателен каданс. Това е като две крачки напред, една обратно. Но датата на прелестен пробив за вашия романс ще бъде 7-8 декември - Меркурий и Юпитер ще образуват тригон в този ден, което може да ви донесе среща.

Освен това през декември диспозиторът на възела на бъдещето - Марс - ще се движи през бранша на вашето партньорство, а на 24-25 декември ще влезе в тригон - вашият обичан е този, който може да ви поддържа в реализирането на някоя фантазия или вашите другари ще ви оказват помощ да развиете връзката си. Също по този начин в тези дни може да се реализира значимо работно партньорство, което безусловно ще ви хвърли в екип от съидейници, които ще ви оказват помощ да реализирате упоритостите си напролет.

Пълнолунието в Рак на 27 декември се случва във вашия финансов бранш - може да получите утвърждение за нарастване на заплатата в този ден или някакъв финансов поток може да завърши. Например, в този ден можете да започнете да спестявате пари за жилище или да получите първите си финанси, свързани с отдаване чартърен на жилище. На този ден във всеки случай ще получите огромна сума пари.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР