За България партньорството с Европейската служба за борба с измамите

...
За България партньорството с Европейската служба за борба с измамите
Коментари Харесай

Борисов се срещна с шефа на ОЛАФ Виле Итала

За България партньорството с Европейската работа за битка с измамите е от извънредно значение, означи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си в Министерския съвет с генералния шеф на ОЛАФ Виле Итала.

Това е първото публично работно посещаване на Итала в България от началото на мандата му, който стартира през август предходната година. Генералният шеф на ОЛАФ показа, че е впечатлен от достиженията на българското държавно управление в битката против контрабандата и поздрави премиера Борисов. Итала изрази вяра, че отличното съдействие сред българските служби и ОЛАФ ще продължи и отсега нататък.

Борисов означи, че е убеден, че актуалната аудиенция ще бъде ползотворна и ще даде опция на Виле Итала да се запознае в елементи с работата на българските сътрудници на ОЛАФ. Борисов посочи градивното взаимоотношение сред България и Европейската работа за битка с измамите. Разбира се, и в най-хубавото съдействие постоянно има капацитет за надграждане и по-добри резултати, безапелационен беше министър председателят. По думите му могат да се търсят благоприятни условия и съответни дейности в тази посока. Борисов обърна особено внимание на смисъла на дейния продан на оперативна информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР