За аутсорсинг компанията у нас работят повече от 1400 душиПловдив

...
За аутсорсинг компанията у нас работят повече от 1400 душиПловдив
Коментари Харесай

Модис България с нов офис в Пловдив

За аутсорсинг компанията у нас работят повече от 1400 души

Пловдив има добър бизнес климат и страховит дух, съобщи Филип Рувре, изп. шеф на Модис България
(снимка: Илиан Божанов)

Глобалният ИТ аутсорсинг снабдител Модис България откри нов офис в Пловдив. Компанията уголемява бизнеса си у нас и към този момент разполага с три офиса в градовете София и Пловдив.

„ Градът има добър бизнес климат и страховит дух, с помощта на които клиентите и чиновниците ни имат неограничени благоприятни условия за развиване. В офиса към този момент работят над 50 експерти, а проектите ни са до края на 2020 година екипът да се разрасне с още 150 души ”, съобщи Филип Рувре, шеф „ Бизнес решения ” в Модис на световно равнище и изпълнителен шеф на Модис България.

Пловдив е най-горещата аутсорсинг локация сега, с добре развита екосистема и пазар, който нараства бързо без разтърсвания. В района живеят към 700 хиляди души и капацитетът е огромен, акцентира Стефан Стоянов, заместник-кмет с сектор „ Oбразование, бизнес развиване, европейски политики и интернационално съдействие ”.

Пловдив е най-горещата аутсорсинг локация сега, акцентира зам.-кметът Стефан Стоянов
(снимка: Илиан Божанов)

Стратегията за развиване на Модис България в града включва тясно съдействие с локалните университети, учебни заведения и обучителни институции, разясниха от компанията.

„ Убедихме се, че хората в Пловдив имат нужните умения и познания да оказват помощ на нашите интернационалните клиенти, и най-важното – да се развиват дружно с нас ”, уточни Борис Сарабеев, шеф на пловдивския офис.

Аутсорсинг доставчикът оперира на нашия пазар от 2005 година и за него към този момент работят повече от 1400 чиновници в София и Пловдив. Компанията дава цялостни ИТ аутсорсинг решения за десетки клиенти от целия свят.

През 2017 година Модис сътвори лабораторията за нововъведения, а създадените в нея RPA решения оказват помощ на редица клиенти да усъвършенстват активността си и обслужването.  В световен мащаб за компанията работят над 5000 души.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР