За 18-та поредна година на красивия морски бряг в курортен

...
За 18-та поредна година на красивия морски бряг в курортен
Коментари Харесай

Феерия от красота и талант в националния финал на конкурса Малка Мис и Малък Мистър България 2020 и Мис Тийни и Мистър Тийни България 2020

 За 18-та поредна година на красивия морски бряг в курортен комплекс " Златни пясъци " се  проведе финалът на Националния конкурс за детска хубост и гений   " Малка Мис и и Малък Мистър България 2020 " и " Мис Тийни и Мистър Тийни България 2020 ". Организатор на събитието е една от първите българска фешън организации – " Интерсаунд "   с създател Ирина Папазова.

За 9-ти път децата на България показаха своите разнородни гении и във финала на Националния Арт фестивал " NEW STARS 2020 ". Ето какво споделят уредниците на събитието:

" В пет поредни дни децата имаха вълнуващи прекарвания. В първата вечер те се опознаха, показаха се по градове и си размениха алегорични дарове за спомен. Последваха подготовки в градините на комплекс " Аргищ Партез " за проучване на хореографията на общия танц за откриването и обособените турове на състезанието. В карнавалната вечер имаше дефиле на пъстри карнавални костюми на деца и родители по крайморската алея на " Златни пясъци ".  Програмата включваше доста фото сесии в красивите архитектурни пространства и оазисни кътчета на комплекса и доста свободно време за плаж и занимания в басейните. Големият край се организира на откритата сцена на " Златни пясъци " на брега на морето.

Участниците в красивата конкуренция, девойки и момчета на възраст от 4 до 17 години, се състезаваха в три тура.  Първо спортно дефиле с униформите на състезанието,което бе показано с автентичен танц в жанр " Денс " и акробатични детайли на две от надарените девойки. Втори тур- дефилиране с обичайни български носии, представящи характерното облекло от родния завършек на всеки участник.  В третото дефиле всички се показаха в блестящи публични рокли и костюми. В арт фестивала за гении публиката се наслаждения на  забележителни поп осъществявания, национални песни и танци, съвременен балет, художествена гимнастика и проява на картини в жанр " Компютърна графика ".  Между обособените турове, с песни и танци, се изявиха победителки от интернационалните състезания и фестивали по изкуствата - Сияна Обретенова, Никол Проданова, Симона Иванова и Бриана Петрова.

Водеща на събитието бе Сузан Джемил- победителка в три международни състезанието за хубост, гений и тийн модел. Хореограф на спектакъла бе Албена Рахнева - занаятчия на спорта и треньор по художествена гимнастика, притежател на Агенция за гении,,Фаворит ", а формален музикален посетител на събитието бе Владислав Славов - притежател на БГ Мюзик Къмпани.

Журито, с ръководител Ирина Папазова, имаше много сложна задача да избере спечелилите в обособените възрастови групи и категории, които получават правото да показват България на редица интернационалните състезания.

Детският празник бе подсилен от,,Златни пясъци,, АД и комплекс,,Аргищ Партез ".

А ето с носителите на специфичните награди:

Леце на " Златни пясъци " - Християна Илиева

Леце на хотел " Аргищ  Партез " – Диляна Петрова

Лице на Агенция " Интерсаунд " - Мария Иванова

Малка Мис България 2020 Фотогеничност – Мелиса Джавидова

Малка Мис България 2020 Грация – Алис Петрова

Малка Мис България 2020 Чар – Ванеса Кънчева

Малък Мистър България 2020 Чар – Габриел  Георгиев

Подгласници на спечелилите са:

Малка Мис България 2020 2-ра Принцеса  - Моника Любенова

Малка Мис България 2020 2-ра Принцеса –Адриана Георгиева

Малък Мистър България 2020 1-ви Принц – Владимир Димитров

Малка Мис България  1-ва Принцеса – Ванеса Кънчева

Малка Мис България 2020 1-ва Принцеса  - Мария Иванова

Малка Мис България 2020 1-ва Принцеса – Никол Кънева

Мис Тийн България 1-ва Принцеса – Диляна Петрова

Победителите в състезанието са -

Малък Мистър България  2020 – Габриел Георгиев

Малка Мис  България  2020 – Мелиса Джавидова

Малка Мис  България  2020 – Алекс  Джамалова

Малка  Мис България  2020 – Габриела Йорданова

Малка  Мис България  2020 – Мария  Симонова

Малка Мис  България  2020 – Християна  Илиева

Мис Пре-Тийн  България 2020 – Божана Атанасова

Мис Тийн България 2020 – Красимира Димитрова

Мистър Тийн България 2020 – Антонио Костов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР