За 15 септември Чепинско шосе, както и ул. Езерата ще

...
За 15 септември Чепинско шосе, както и ул. Езерата ще
Коментари Харесай

За 15 септември улиците „Чепинско шосе“ и „Езерата“ ще бъдат пуснати в експлоатация

За 15 септември " Чепинско шосе " , както и ул. " Езерата " ще бъдат пуснати в употреба . Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на инспекцията на полагането на последния пласт асфалт в сектора от улица " Чепинско шосе ". Това са 10 километра нов път, сподели кметът и разясни, че към седем километра е секторът на " Чепинско шосе ", а към три - на " Езерата ".

Кметът благодари на всички жители , които търпят неудобствата сега, в това число измененията в разписанията и спирките на градския превоз. " Хората помнят през какви дупки и в какво положение беше този път ", сподели Фандъкова. 
 Българска телеграфна агенция
По думите й  много претенденти за кметове приказват за северните територии, само че преди този момент би трябвало да видят какво е свършено. Във всяко обитаемо място в този регион има спортна площадка, детска площадка или нова детска градина, сподели Фандъкова и благодари на кмета на " Нови Искър " Даниела Райчева, за която сподели, че е един от най-хубавите кметове в Столичната община.

Цялостният ремонт на " Чепинско шосе " е част от огромната стратегия за ремонт и рационализация на главната инфраструктура в София, уточни Фандъкова.

Столичният кмет изясни, че се намираме в разгара на строителния сезон, като сега се работи по 10 огромни инфраструктурни обекта и голям брой дребни квартални улици. Повечето от тези обекти са надалеч от центъра на града, само че планове се случват на територията на цялата Столична община, изясни Фандъкова.

По думите ѝ най-важните обекти са Третия градски кръг - пробива на бул. " Филип Кутев " и бул. " Тодор Каблешков ", връзките със Западната дъга и Северната скоростна дъга, както и бул. " Ломско шосе ", където от през вчерашния ден се поставя асфалт.
 Българска телеграфна агенция
Очаквам до седмица или две да стартира пробивът за бул. " Рожен " , сподели Фандъкова и изясни, че планът е подготвен, чака се и позволение за градеж. Скоро би трябвало да стартира работата и по надлеза на втория мост на " Бакърена фабрика ", което е извънредно значимо за облекчаването на трафика, уточни кметът.

Ще продължим да работим до последния ден , с цел да оставим приключени обекти или обекти в строителство, тъй като хората ги чакат, уточни Фандъкова. Основният ремонт на " Чепинско шосе " и ул. " Езерата " е общ план, с цел да се облекчи оптимално трафикът и да тръгне градският превоз по нормалните направления, уточни още кметът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР