За 106-и път в центъра на София се проведе антиправителствен

...
За 106-и път в центъра на София се проведе антиправителствен
Коментари Харесай

Протестите: Ден 106 - Яйца и домати за финансовото министерство

За 106-и път в центъра на София се организира антиправителствен митинг, съобщи БГНЕС. Исканията на стачкуващите още веднъж са за оставка на премиера и на основния прокурор Иван Гешев, назначението на длъжностен кабинет и провеждането на предварителни избори.
Недоволните жители още веднъж се събраха в триъгълника на властта – сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом. Днес към антиправителствения митинг се причислиха и студенти от Софийския университет, УНСС, УАСГ и Техническия университет. Преди да преминат в шествие до пл. „ Независимост ”, студентите стачкуваха пред постройката на Алма Матер. Там те бяха издигнали български флагове и транспарант, на който написа „ Оставка ”.
 Отровното трио: Стоим до всеки, който почита свободата Отровното трио: Стоим до всеки, който почита свободата
Във връзка с нападението на едноличната власт на Бойко Борисов против Телевизия Евроком и сериозно настроените публицисти Сашо Диков, Лю...
След станалите към този момент обичайни речи на спонтанната естрада край фонтана пред Президентството, протестиращите се насочиха към Министерство на финансите. Там те обстрелваха постройката с яйца и домати. Причина за замерването на постройката беше препоръчаният бюджет за 2021 година, който не се утвърждава от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР