За 10 поредна година Първа инвестиционна банка провежда конкурс и

...
За 10 поредна година Първа инвестиционна банка провежда конкурс и
Коментари Харесай

Юбилеен конкурс на Fibank отличи най-добрите български фирми

За 10 поредна година Първа капиталова банка организира конкурс и отличава български компании постигнали най-хубави резултати през годината. Тази година бяха отличени 8 компании, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Мисията на състезанието е да насочи публичното внимание към сполучливите образци на предприемачество и да покаже, че в страната има компании на високо равнище. В състезанието имаше няколко категории: “средни и огромни компании ”, “микро и макро компании ”, “най-успешна българка в бизнеса ” и “награда на публиката ”.

Призът в категория “средни и огромни компании ” получиха общо три компании.

Първо място получи “Папас олио ” АД, занимаваща се с преправка на маслодайни семена.

Второ място завоюва “Аспазия 92 ” ООД, занимаваща се с произвеждане на безалкохолни питиета и на трето място се подреди “Начеви 90 съдебна икономическа експертиза ” СД – фамилна компания за произвеждане на мебели.

Компанията “Мексон ООД ” се отличи с приз “награда на публиката ”. Фирмата предлага цялостна гама от профилирани хигиенични артикули.

В категорията “микро и макро компании ” също бяха отличени три компании. Челната позиция в класацията зае “Варна Яхт Пейнт ” ООД, занимаваща се с ремонт и поддръжка на морски съдове.

Второто място получи “Амброзия ” ООД – фамилна комапния, занимаваща се с екологично произвеждане на мед, а трето място беше отредено на “Вертикал 1 ” ЕООД, компания за планиране и монтиране на всевъзможен тип асансьори.
Награждаване на “Варна Яхт Пейнт ” ООД
Призът за “най-успешна българка в бизнеса ” получи Уляна Хаджийска, притежател и шеф на компания “Натура Вита ” ЕООД.
Награждаване на Уляна Хаджийска
Членовете на журито, които отговаряха за разпределението на премиите, са: основният шеф на Корпоративно банкиране в Първа капиталова банка Чавдар Златев, финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев, издателят на вестник „ 24 часа ” Венелина Гочева и Ваня Манова - управител на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

В рамките на 10 година са били отличени общо 84 компании и с помощта на акцията обществото се е срещнало по-добре с работата и визията на компаниите за сегашното, само че и за бъдещето. Тази година в състезанието участваха над 300 представители на разнородни сектори. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР