Ювентус записа втора победа от началото на сезона в Серия

...
Ювентус записа втора победа от началото на сезона в Серия
Коментари Харесай

Юве взе своето срещу Емполи въпреки два отменени гола и изпусната дузпа

Ювентус записа втора победа от началото на сезона в Серия А, откакто надделя с 2:0 като посетител Емполи в среща от третия кръг на шампионата. „ Биаконерите “ преобладаваха в мача и можеха да завоюват и по-убедително, като Душан Влахович пропусна дузпа, а също така и още два гола на торинци бяха анулирани в хода на мача.

Все отново „ остарялата госпожа “ стигна два гола дело на Данило в 24-ата и на Федерико Киеза в 82-ата минута. По този метод Ювентус събра 7 точки и излезе на третата позиция, до момента в който Емполи остава финален, като единствен към момента няма актив досега.

Тимът на Масимилиано Алегри можеше да открие резултата още в десетата минута, когато при едно меле след корнер Данило съумя да вкара от близко, само че голът не бе зачетен поради нарушаване на бранителя против вратаря Бериша.

В 24-ата минута резултатът въпреки всичко бе открит в интерес на гостите. При следващ корнер се стигна до ново безредие наоколо до вратата, няколко играчи се засуетиха към топката, като най-после Данило стреля и съумя да осъществя за 0:1.

Hands up if your name is on the scoresheet
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР