Ювентус вече работи усилено по намирането на заместник на ветерана

...
Ювентус вече работи усилено по намирането на заместник на ветерана
Коментари Харесай

Ювентус се оглежда за заместник на Куадрадо

Ювентус към този момент работи интензивно по намирането на заместител на ветерана Хуан Куадрадо. Договорът на колумбиеца изтича през лятото и в клуба към този момент взеха решение, че няма да го възобновят. Торинци обаче считат още през зимата да вземат нов състезател за десния бек, на който да разчитат и отсега нататък, твърди “Гадзета дело Спорт ”.

Първият избор на Юве е Диого Далот от Манчестър Юнайтед, който също е с изтичащ контракт. Привличането на португалеца обаче може да е много мъчно, тъй като на “Олд Трафорд ” не считат да го изтърван елементарно, а също така ползата към него е огромен и борбата за подписа му ще е много сериозна.

Доста по-реалистична цел е Алваро Одриосола. 26-годишният защитник не играе постоянно в Реал Мадрид и евентуално испанците няма да му вършат пречки при добра оферта. Освен това той към този момент има опит в Серия “А ” с екипа на Фиорентина. От Юве ще опитат да го вземат чартърен с алтернатива за откупуване.

“Бианконерите ” наблюдават обстановката и към Рик Карсдорп в Рома. Нидерландецът е в открит спор с Жозе Моуриньо и дните му на “Олимпико ” са преброени. Така Юве може да го вземе против скромна сума.

Ако търсят умел състезател, алтернатива може да бъде и 31-годишният Тома Мюние, който може да бъде взет чартърен от Борусия (Дортмунд). Ако решат да се насочат към млад и перспективен футболист, торинци са хвърлили око на 22-годишния Емил Холм от Специя или 18-годишните Мало Густо от Лион и Иван Фернандес от Валядолид.

Не е изключено в клуба да си приберат отдадения чартърен Андреа Камбиасо от Дженоа. Той е ляв бек, само че може да се оправи добре и по десния фланг. 22-годишният гений сигурно влиза в проектите за бъдещето на “бианконерите ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР