Ювентус следи внимателно ситуацията около вратаря на Манчестър Юнайтед Давид

...
Ювентус следи внимателно ситуацията около вратаря на Манчестър Юнайтед Давид
Коментари Харесай

Ювентус дебне Де Хеа

Ювентус следи деликатно обстановката към вратаря на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа. 28-годишният пазач от дълго време е в полезрението на торинци, които имат предпочитание да го вземат в редиците си. Договорът на испанеца изтича през идващото лято и по всичко проличава, че той няма предпочитание да преподпише. Това ще разреши на Юве да опита да го отмъкне без да заплаща трансферна сума като свободен сътрудник.

Де Хеа бе притеглен на " Олд Трафорд " през 2011 година от Атлетико Мадрид. За последните осем сезона той се трансформира в основна фигура за " Червените дяволи ", като има 366 мача за клуба в които е записал 129 " чисти " мрежи. Той оказа помощ на Юнайтед да завоюва куп титли, измежду които купата в Премиър лийг, ФА Къп, Купата на Лигата и Лига Европа. Стражът неколкократно бе избиран за най-хубав състезател в клуба през сезона.

Напоследък обаче наподобява, че Де Хеа не се усеща удобно на " Олд Трафорд " и към този момент се оглежда за ново предизвикателство. Евентуално прекосяване в Ювентус няма да е толкоз огромна изненада, защото " бианконерите " имат сериони упоритости всяка година, както на домашната сцена, по този начин и в Европа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР