Ювентус следи отблизо ситуацията с треньора на Реал Мадрид Зинедин

...
Ювентус следи отблизо ситуацията с треньора на Реал Мадрид Зинедин
Коментари Харесай

Ювентус иска Зидан за заместник на Пирло

Ювентус следи от близко обстановката с треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, твърди специалистът на " Okdiario " Едуардо Инда. Торинци от дълго време имат предпочитание да върнат някогашната си звезда в клуба. В момента ситуацията на Зидан на " Бернабеу " не е цветущо, като има индикации, че той може да бъде уволнен след края на сезона, в случай че не завоюва някой трофей. Ако това се случи, от " Старата госпожа " са подготвени незабавно да го вземат за заместител на Андреа Пирло, който досега не съумя да убеди шефовете, че е подготвен да изведе тима на по-високо равнище.

" Зидан има съществени триумфи в Европа. Той е най-успешният треньор в Шампионската лига в последните години и има съществено обобщение. Затова доста тимове желаят да го имат. Отдавна е известно, че във Франция имат предпочитание той да размени Дидие Дешан след Европейското състезание. Друг сериозен претендент за подписа му е италианският Ювентус, който следи от близко обстановката с наставника ", разкри Инда.

Смята се, че спортният шеф на Юве Павел Недвед е в непрекъснат контакт със Зидан, като двамата към този момент са говорили за опцията той да размени Пирло в края на сезона. В Юве желаят Зизу точно поради триумфите му в Шампионската лига, която е огромната цел на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР