- юристът в , върна на ГЕРБ пред Министерския

...
- юристът в , върна  на ГЕРБ пред Министерския
Коментари Харесай

Хаджигенов върна агнешките главички на ГЕРБ пред Министерския съвет

- юристът в, върна " на ГЕРБ " пред Министерския съвет. Там където им е " лобното място ", както разяснява самият той в профила си във Фейсбук, откъдето излъчи видео с акцията.
" Отивам пред Министерски съвет, с цел да им върна агнешките главички - знак на ръководството на Борисов и на ГЕРБ, на вярното място - точно пред Министерски съвет. Тъкмо ще съумея да нагледам и лагерите, след което ще се върна в офиса и продължаваме работата за на следващия ден. " Това сподели той, вървейки към постройката на Министерския съвет, с торбичка с агнешки главички в ръка.
 2 септември - ще падне ли от власт Борисов след Велико национално въстание? 2 септември - ще падне ли от власт Борисов след " Велико национално въстание "?
Утрешният 2 септември несъмнено се чака да е извънредно парещ и то освен от позиция " време ". Тогава в Народното събрание се връщат д...
На товарителницата пишеше адресат GDPR другояче кашон козметика. Миризмата е тъкмо козметична. Цялата тази кочина би трябвало да я изринем. Твърде дълго я търпяхме. ", сподели той до момента в който изсипваше наличието на торбичката.
Връщам ви ги, мястото им е тук. До на следващия ден. След на следващия ден мястото им няма да е тук или където и да било, сподели Хаджигенов на финала.
Можете да видите всичко във идващото видео.

 Шиши и Оставка по фасадата на офис на ГЕРБ взривиха депутатът Ненков (СНИМКИ) " Шиши " и " Оставка " по фасадата на офис на ГЕРБ взривиха депутатът Ненков (СНИМКИ)
Фасадата на постройката, в която се обитава ГЕРБ-Витоша, беше надраскана с надписи " Оставка " и " Шиши " през нощта. Тази заран за това си...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР