Юрген Клоп каза на своите играчи на Ливърпул да се

...
Юрген Клоп каза на своите играчи на Ливърпул да се
Коментари Харесай

Юрген Клоп изпраща на играчите на Ливърпул същото известно послание на Барселона за мисията на Аталанта

Юрген Клоп сподели на своите играчи на Ливърпул да се „ провалят по най-красив метод “, в случай че не могат да изпълнят задачата си невъзможна довечера.

Ливърпул изостава с Аталанта с 3-0 от шоуто на ужасите предходната седмица на Анфийлд и Червените в никакъв случай не са печелили европейски мач, откакто изгубиха първия мач вкъщи. Ливърпул популярно победи Барселона с 4-0 на Анфийлд в полуфинала на Шампионската лига през май 2019 година след загуба с 3-0 и Клоп ще изпрати играчите си довечера със същите думи.

„ Спомням си, че споделих, в случай че се провалим, дано се провалим по най-красивия метод и по този начин го виждам още веднъж “, сподели босът на Ливърпул. „ Искаме да спечелим мача и в случай че желаеме да спечелим мача, по-добре да играем добре. Ако играем добре, тогава ще имаме късмет да спечелим и ще забележим.

„ Казах след мача, че всички на стадиона в Ливърпул, последователите на Ливърпул и последователите на Аталанта си помислиха, че това е всичко. Сега, седмица по-късно, не мисля, че всички считат, че към този момент е реше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР