Юпитер в секстил с Нептун – този аспект носи нови

...
Юпитер в секстил с Нептун – този аспект носи нови
Коментари Харесай

Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо

Юпитер в секстил с Нептун – този аспект носи нови импулси, нови условия на живот, непредвидени финансови придобивки, облаги, дарове. Стимулира реформистките трендове и групи с хуманни цели.

Меркурий в секстил с Венера - Този пренос благоприятства хармоничното другарство с обичани хора, близки, познати, дами, настоятелен сътрудници. Благоприятно е за говорене пред аудитория, за реклама, за среща с изкуството, музика и развлечения. Нагласата към света е „ карай я по-леко”.

Луната е в символ Лъв до 07:57ч на 13 октомври

Период изпълнен с оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Възниква предпочитание да се вземат решение комплицирани задания, да се осъществя насъбраният креативният капацитет. В това време хората демонстрират качества като благотворителност, достойнство, искреност, горделивост, непримиримост, храброст, мощна воля, нараснала самокритика и убеденост в личните сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм. У доста хора поражда предпочитание да бъдат видяни, да очароват, да получават похвали, да се любуват на всеобща любов, удивление, да флиртуват и да се забавляват.

Сърцето, диафрагмата и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Да се заобикаля солариум и сауна в същото време.

Доминиращ 25 лунен ден от 01:46ч на 12 октомври до 02:58ч на 13 октомври

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Цветът на лунният ден е зелен.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще съумеят тези, които не бързат. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Не се предлага да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР