Юпитер ще започне своето пътуване назад през космоса, когато стартира

...
Юпитер ще започне своето пътуване назад през космоса, когато стартира
Коментари Харесай

Какво означава сегашния ретрограден Юпитер?

Юпитер ще стартира своето пътешестване обратно през космоса, когато започва ретроградно на 20 юни, на 2 ° 11 ’от Риби. Енергията на тази ретроградна форма продължава към четири месеца, до момента в който се насочи и не осезаем отмора на 17 октомври, на 22 ° 20 ’от Водолей.

Юпитер е една от най-обичаните планети в астрологията, действайки като маяк на светлината, като в същото време популяризира оптимизъм, шанс и наслада в космоса. Тази планета също съставлява обилие, пътувания и философия - тъй че какво се случва, когато планетата, която обича да се движи напред и да се уголемява, срещне ретроградна?

Юпитер Ретрограден в Риби и Водолей 

През 2021 година Юпитер ще пътува през два знака, до момента в който е в ретрограда, започвайки от Риби и завършвайки във Водолей. В самото начало на тази ретроградна сила силата на Рибите може да ни остави зашеметени и може би прекомерно оптимистични по отношение на опциите или хората, които не са тъкмо такива, каквито ги възприемаме. След като Юпитер се върне във Водолей, ще стартираме да получаваме повече информация, само че може би не постоянно е това, на което се надяваме. Може също да забележим скок в политическите различия и в това време ще се усещаме привлечени от съответна идея, до момента в който не сме сигурни по какъв начин да създадем действителна смяна.

Докато ние сме подвластни на силата на планетите от самото начало, тези трептения стават изключително изразени, когато разгледаме по какъв начин те взаимодействат между тях в космоса. По време на тази ретрограда има някои дати, които ще накарат силата на Юпитер да се почувства по-присъстваща. На 23 юни Юпитер образува поддържащ аспект на Слънцето Рак, което ни позволи да се усещаме оптимисти, възпитани и сигурни. 12 ни разреши да приказваме за нашите страсти градивно, защото Меркурий и Юпитер се свързват посредством съразмерен тригон. На 22 юли  опозицията с Венера може да ни изкуши да заяждаме сътрудниците си или да посочваме техните дефекти. Няколко дни по-късно на 29 юли се образува съпротива на Марс, тъй че се пробвайте да не се напрягате прекомерно.

Как да се оправим с назадничав Юпитер?

Внимавайте за засегнати усеща на 10 август и 19 август, когато Юпитер получава съпротива от Меркурий, а по-късно и слънцето в Лъв - силата тук може да се трансформира в тъмно увещание за това по какъв начин от време на време думите са нараняващи. 6 септември е превъзходен ден за обич, защото Юпитер образува тригон с Венера във Везни. Романтичните трептения ще продължат на 20 септември, когато се образува тригон към Меркурий, тъй че не се опасявайте да кажете на този специфичен човек по какъв начин се чувствате! 15 октомври носи последния значим аспект от тази ретроградна форма, защото Юпитер е посрещнат от Луната, като в същото време образува тригон към слънцето, което ни дава късмет да намерим баланс и да се усещаме добре със себе си. Ретроградното придвижване на Юпитер ще повлияе на всеки знак по друг метод, според от това по какъв начин силата ги удря персонално. Нещата могат да станат малко интензивни за знаците Овен, Лъв, Стрелец и Риби - тъй че не забравяйте да бъдете нежни към себе си и другите. Дева, Скорпион, Козирог и Близнаци ще би трябвало да се ускорят, защото през това време евентуално ще се появят провокации. Въпреки това може да има някои изгоди от тази планетарна ретрограда, която най-вероятно ще бъде усетена измежду Телец, Рак, Везни и Водолей.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР