Юношеският национален отбор на България до 17 години осъществи истински

...
Юношеският национален отбор на България до 17 години осъществи истински
Коментари Харесай

Подвиг! Юношите на България били Унгария без четирима основни

Юношеският народен тим на България до 17 години реализира същински героизъм, откакто удари с 1:0 като посетител Унгария в подготовка за Евро 2024. Тимът на селекционера Тодор Симов си подсигурява присъединяване в Елитния кръг, жребият за който ще се тегли през декември. 

До края на актуалната акция " лъвчетата " имат аудиенция на Андора, а при нов триумф могат да се озоват на върха в класирането и да завоюват своята група, в която е още и Босна и Херцеговина. 

Интересното е, че огромният триумф в Телки, Унгария, е станало без четирима съществени футболисти на " трикольорите ". Симов е бил лишен заради разнообразни аргументи от Марсел Бибишков от „ Ювентус “, Кристиян Ирмиев от школата на „ Кьолн “, Симеон Цанев („ Падерборн “) и контузеният Кристиян Бачев от „ Пирин “.

Симов е от новите лица измежду селекционерите. Той пое тази отговорност през август, откакто Ангел Стойков напусна, с цел да поеме Черноморец (Бургас). В щаба на някогашния асистент на Станимир Стоилов в Левски попадат още Иво Градев, методист в „ Славия “, Петър Карачоров, шеф в ДЮШ на „ Пирин “, Костадин Джоргов от ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР