Юношата на столичния Септември Владимир Николов ще продължи своята кариера

...
Юношата на столичния Септември Владимир Николов ще продължи своята кариера
Коментари Харесай

Юношата на Септември Владимир Николов преминава във Вюрцбургер Кикерс

Юношата на столичния Септември Владимир Николов ще продължи своята кариера във Втора Бундеслига. Той бе притеглен в редиците на Вюрцбургер Кикерс. Ръководствата на дватавтородивизионни тима реализираха сделка за прехвърлянето на роденият през 2001 година състезател, като с изключение на трансферна сума, " септемврийци " ще получат и % от възможен предстоящ трансфер.

Владимир Николов минава през всички детски и младежки обединения на Футболна академия " ДИТ " София и ПФК Септември София, като от сезон 2017/2018 година се готви с мъжкия тим на септемврийци.

Нападателят има огромна заслуга за извоюваната купа на БФС за младеж старша възраст през сезон 2017/2018, а по-късно взе участие и в младежката шампионска лига с отбора на Септември (София). Владимир е капитан на юношеския народен тим до 19 години, като през сезоните е бил неизменима част от всички национални гарнитури.

ПФК Септември (София) пожелава на Владимир Николов доста шанс и бъдещи спортни триумфи, като благодарим за коректността и връзките сред двете страни през всички години.
 От Септември опровергаха информацията за наградите от 72 лв.
От Септември опровергаха информацията за наградите от 72 лв.

" Крайно сме сюрпризирани от опита да се " удари " по престижа ни ", написаха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР