Юношата на Левски и настоящ футболист на Монтана Денис Динев

...
Юношата на Левски и настоящ футболист на Монтана Денис Динев
Коментари Харесай

Денис Динев: Надявам се с всеки мач да сме по-силни

Юношата на Левски и сегашен футболист на Монтана Денис Динев приказва преди мача против Литекс, който дава старт на пролетния дял на Втора лига.

" Посрещаме днешния мач в едно положително въодушевление. Надявам се да зарадваме хората, които са пристигнали да поддържат тима. Подготвяхме се на 100% за първия мач, изчистихме всички грешки, които треньора и неговия щаб са разкрили. Надявам се през днешния ден да подпечатаме триумфа с три точки ", показа бранителят.

" Това беше неговата цел, както и нашето физическо положение. Добре се натовраихме и от към изчистване на неточности оптимално добре се справихме. Играем мач за мач, гледаме да радваме хората с добра игра. Чак да сме следили другите тимове, не. Ние гледаме нашия тим, надяваме се с всеки минал мач да сме по-силни и по-силни. Нашата цел е ние да сме добре ", добави той.

" Разбира се, за нас е значимо да победим. Затова сме се подготвяли към този момент над един месец. Литекс е мощен тим, само че считам, че ще победим. Прогнози не мога да давам ". приключи Динев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР