Юни се очертава да бъде доста по-спокоен месец в сравнение

...
Юни се очертава да бъде доста по-спокоен месец в сравнение
Коментари Харесай

Три планети ще бъдат ретроградни през юни – ето за какви промени зоват

Юни се обрисува да бъде много по-спокоен месец спрямо последните два, само че не е напълно лишен от драма – в един миг този месец три планети ще бъдат ретроградни , описват от.

Хубавото обаче е, че противоположното придвижване при една от тях ще приключи още при започване на юни . Макар да носят безпорядък, ретроградните интервали са време за ретроспекция, размисъл и преоценка, като служат на по-важна цел.

Меркурий ще бъде назадничав във закрепения земен знак на Телеца през първите няколко дни на юни, само че ще се върне към директното си придвижване на 3 юни , тъй че можем да въздъхнем с облекчение. Ретроградният Меркурий стартира на 10 май, допринасяйки за проблеми в връзката, закъснение на проекти и неустановеност, що се отнася до пробутване на нови хрумвания напред.

Сатурн ще стартира регроградното си придвижване във закрепения въздушен знак на Водолей на 4 юни. То нормално продължава доста по-дълго от това на Меркурий, което значи, че резултатите му не всеки път се виждат незабавно. Хубавото е, че през този интервал можете да преосмислите границите в живота си, с цел да сте сигурни, че те са в съвършена естетика със себе си – изключително откакто Сатурн не е бил назадничав от октомври 2021 година насам.

Последната планета, която ще бъде ретроградна през юни, е Нептун, планетата на илюзиите и несигурността . Тъй като е външна планета (намираща се по-далеч от Земята), нейният назадничав цикъл не всеки път е толкоз явен, само че от 28 юни до 3 декември ще внесе някои неясноти в дома, ръководен от Риби във вашата рождена карта . Тъй като този назадничав интервал е доста по-дълъг от другите, резултатите сигурно са много мудни, само че въпреки всичко може да ги забележите, изключително в случай че имате планети Риби сред 22 и 25 градуса в своята натална карта.

Вижте в галерията тук какво още ще ни донесат ретроградните планети през юни:
 Как ще ни се отразят трите ретроградни планети през юни  Как ще ни се отразят трите ретроградни планети през юни  Как ще ни се отразят трите ретроградни планети през юни  Как ще ни се отразят трите ретроградни планети през юни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР