Юмер Мехмед е застрелян на 4 август в жилищен имот

...
Юмер Мехмед е застрелян на 4 август в жилищен имот
Коментари Харесай

Убитият в Бургас е застрелян на 4 август, през следващите дни тялото му е било разчленявано |

Юмер Мехмед е убит на 4 август в жилищен парцел на главния обвинен за закононарушението - предприемачът Станимир Рагевски, оповестиха на брифинг от Окръжната прокуратура в Бургас.

Разчлененото тяло на 28-годишният мъж е било намерено през вчерашния ден в регионалния град.

Мъжът бе разгласен за търсене при започване на месеца. Има разминаване на данните навръх коя дата е липсващ. Първоначално се твърдеше, че това се е случило на 2 август. Днес старши комисар Калоян Калоянов заяви, че Юмер Мехмед е липсващ на 4 август. Официалният сигнал е от 6 август.

Според прокуратурата след убийството Рагевски се е опитал да укрие трупните остатъци посредством разчленяване на тялото. И убийството, и разчленяването са станали в един и същи парцел.

Рагевски е задържан на 9 август.

Окръжна прокуратура Бургас внесе в съда желаете за непрекъснатото му задържане под стража. Първоначалното обвиняване - за похищение, е изменено на ликвидиране, заяви ОДМВР-Бургас.

Тази сутрин бе разпространена  за втори арестуван. Окръжната прокуратура я опроверга. Обвиняемият е един, само че издирвателните действия не престават.

Стана ясно, че работещ в заведението на Рагевски е очевидец. Защо се популяризира такава информация и по какъв начин ще бъде опазен този човек не е известно.

За такова закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 година Все още се обясняват претекстовете за него.

Мехмед е бил задържан за съпричастност към групата на Димитър Желязков Очите и следствие за палежи, рекет и разпространяване на опиати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР