Юлия Волкова стана международна сензация, след като тя и Елена

...
Юлия Волкова стана международна сензация, след като тя и Елена
Коментари Харесай

"Нас не догонят": Сексапилната Юлия от "Тату" с тотален обрат в живота си, влиза в политиката

Юлия Волкова стана интернационална сензация, откакто тя и Елена Катина се прочуха със скандалното си държание и хитови песни, които създаваха дружно в дуета " Тату ". 

Бившата поп сензация от " Тату " показа най-новото си начинание, което е много надалеч от света на шоубизнеса. Юлия показа изцяло ненадейно, че ще се кандидатира за съветския парламент. 36-годишната изпълнителка счита да се кандидатира да съставлява ръководещата партия " Единна Русия " в град Иваново на предварителните парламентарни избори в страната през есента.

Облечена елегатно, мощно гримирана и носейки колие с ослепителен кръст, Волкова споделя в предизборния си видеоклип, че желае " да промени отношението на ръководещите към хората ". Волкова, която е родом от столицата Москва, изброява проблемите, пред които е изправено Иваново - неприятна инфраструктура, липса на работни места, през западаща промишленост, до корупция. 

Виж още:

" Да, в предишното не бях политик, само че както знаем, човек не се ражда политик - той се трансформира в подобен ", споделя Волкова, като в същото време признава за " минали грехове ", макар че не коментира какви биха могли да бъдат те. Певицата обаче употребява слогана " Нас не догонят ", паметния припев от едноименния шлагер на " Тату " от 2001 година Политически анализатори разясняват, че кандидатурата на Волкова е опит да се " карнавализират " изборите. Факт е, че Юлия е наузнаваема и няма нищо общо с предходното си амплоа, с което я познаваме всички. 

Виж още:

Животът на дуетната половинка на Юлия, Лена Катина, е много по-скучноват. Доста са хората, които мислят, че двете са приятелки от деца, само че в действителност са били особено подбрани измежду десетки други девойки. Различни източници настояват, че двете девойки не са се харесвали доста и са имали разнообразни свади през годините, само че на сцената постоянно са изглеждали доста близки.

Изображение: https://www.instagram.com/official_juliavolkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР