Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиненията на актрисата Диана

...
Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиненията на актрисата Диана
Коментари Харесай

Вергов забегна след разкритията на битата актриса Диана Димитрова

Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиняванията на актрисата Диана Димитрова. Тя изненадващо за всички реши да разкрие, че преди пет години е била брутално пребита от известния артист. 

И тя не внесе изясненост за случката, с изключение на грозните фотоси след побоя. Истината за случката научаваме от актьорите от сериала " Откраднат живот ", които са станали очевидци на зверството, за което прокуратурата се самосезира. 

Вергов не устоя на напрежението и хукна по планините, където да проясни съзнанието си и да се отърси от негативизма, който събра около тази история. Той се надяваше, че е завършил тематиката, само че Диана Димитрова му заби следващ удар.

Юлиан Вергов и Диана Димитрова имали къса сантиментална връзка по време на фотосите на " Откраднат живот ". Тогава тя го заплашила, че ще опише на фамилията му. Срещнала се с жена му, а по-късно поискала среща и с щерка му. Това го ядосало и упражнил принуждение. 

Тогава той напуснал сериала, само че и до през днешния ден негови сътрудници настояват, че застават зад него, защото Диана го била предизвикала на това посягане. Какво ли би трябвало да е направил човек, че да понесе такива удари с крайник в лицето?! Кой от двамата е прав в тази обстановка съгласно вас?

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР