Юлиан Вайгъл и Андрия Живкович са извадили късмет, след като

...
Юлиан Вайгъл и Андрия Живкович са извадили късмет, след като
Коментари Харесай

Пострадалите футболисти на "Бенфика" са извадили късмет

Юлиан Вайгъл и Андрия Живкович са извадили шанс, откакто рейсът на " Бенфика " бе нападнат с камъни от недоволни почитатели на отбора след равенството 0:0 с " Тондела ".

Двамата бяха ранени и откарани в болница, а от пост на германеца в обществените мрежи се вижда, че окото на сръбския нападател е потърпевшо.

Снимка: Instagram

" Здравейте, желая да ви кажа, че съм добре. Извадихме шанс! Всички вършим неточности, само че една граница бе премината. Да се хвърлят камъни по рейс без да ти пука дали ще нараниш някого? Знам, че почитателите на " Бенфика " не са такива. Последните няколко седмици и дни би трябвало да ни покажат, че постоянно по-доброто решение е да бъдем дружно вместо безусловно да хвърляме камъни един по различен! Благодаря ви за благите известия. Оценявам всеки, който се свърза с мен ", гласи известието на германеца в " Инстаграм ".
Атакуваха с камъни рейса на " Бенфика ", ранени са двама играчи (ВИДЕО) След равенството 0:0 с "Тондела "
Вандалската демонстрация на почитателите на " орлите " се случи на пътя сред клубния стадион и подготвителната база на столичани. Счупен бе един от прозорците на рейса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР