Южнокорейският актьор Ли Сун-кюн, най-известен с ролята си във филма

...
Южнокорейският актьор Ли Сун-кюн, най-известен с ролята си във филма
Коментари Харесай

Южнокорейският актьор Ли Сун-кюн, известен с ролята си във филма Паразит, е открит мъртъв

Южнокорейският артист Ли Сун-кюн, най-известен с ролята си във кино лентата " Паразит ", спечелил Оскар, е открит мъртъв, потвърдиха управляващите пред BBC.

48-годишният артист беше открит в сряда в безсъзнание в кола в един от основните паркове на Сеул.

Не е ясно дали Лий е протегнал ръка на живота си, само че полицията сподели, че е получила сигнал, че той е напуснал дома си, откакто е написал записка.

Той беше разследван за хипотетична приложимост на опиати от октомври.

Във кино лентата " Паразит " Лий играе патриарха на богатото семейство Парк, което е инфилтрирано от членове на оскъдно семейство, представящи се за несвързани лица. Жестоката обществена ирония завоюва четири Оскара, в това число за най-хубав филм.

Информационна организация Yonhap заяви, че той е обвинен в приемане на опиати като марихуана и кетамин с стопанка в бар в Сеул. Той беше споделил, че макар че е взел това, което му е дала, не е знаел, че са неразрешени опиати.

Съобщава се, че домакинята е споделила на полицията, че той е употребявал опиати в дома й няколко пъти - нещо, което той отхвърли. По-рано той е изискал посредством юриста си да премине тест с детектор на лъжата. Неговите проби за опиати са дали негативни или неубедителни резултати, се прибавя в отчета.

Полицията сподели, че съжалява, че Лий е умрял в разгара на следствието, само че че следствието е било „ извършено с (неговото) единодушие “, заяви News1 Korea. Лий е бил подложен на три кръга на разпит, като една сесия предходната събота е траяла 19 часа, съгласно Yonhap.

Агенцията на Лий, HODU&U Entertainment, сподели в изказване: „ Няма метод да сдържим скръбта и отчаянието. С почитание ви молим да се въздържате от разпространение на подправени обстоятелства, основани на спекулации... тъй че последното пътешестване на [Лий] да не бъде незаслужено. "

Новината за гибелта му провокира бурни реакции в интернет.

" Не мога да си показва какъв брой мъчно би трябвало да му е било. Почивай в мир ", гласи коментар в една от новините.

" Знаменитостите не са ли хора? Хората могат да вършат неточности в живота си. Това е толкоз тъжно ", сподели различен коментатор.

Актьорът, който беше женен за актрисата Jeon Hye-jin и имаше двама дребни сина с нея, имаше кариера, траяла повече от две десетилетия. Той взе участие като основна роля в десетки филми и телевизионни излъчвания, трансформирайки се в известно име през 2010 година

Той доближи интернационална популярност с „ Паразит “, защото той стана първият неанглоезичен филм, спечелил Оскар за най-хубав филм.

В Южна Корея звездите се държат на високи стандарти за възпитание.

Лий имаше извънредно чист имидж на фамилен мъж преди хипотетичната приложимост на опиати, само че отчетите, излезли от следствието, нанесоха обилни вреди на репутацията му. Той беше изваден от No Way Out, тайнствен ефирен сериал, който стартира да се снима през октомври. Според отчетите някои компании са били видяни да смъкват плакати и реклами с Лий от магазините си.

Престъпленията с опиати, в това число тези, свързани с използването на марихуана, се смятат за съществени закононарушения в Южна Корея. Консумацията на марихуана планува затвор до пет години.

Южнокорейският президент Юн Сук Йол даде обещание репресии против опиатите. Тази година управляващите в страната разшириха своя отдел за закононарушения с опиати и началникът на националната полиция даде обещание " тотална война " против закононарушенията с опиати.

Лий не е единствената южнокорейска звезда, която неотдавна е била разследвана за приложимост на опиати. По-рано този месец K-pop звездата G-Dragon беше освободена от обвинявания в приложимост на опиати след седмици на следствие. Актьорът Ю А-ин сега е съден за приложимост на опиати.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР