Южна Коря и Гана се изправят един срещу друг в

...
Южна Коря и Гана се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Гана търси първи точки на Мондиала срещу Южна Корея

Южна Коря и Гана се изправят един против различен в съдбоносен мач от група Н на Мондиал 2022. Двубоят на стадион " Едюкейшън Сити " е през днешния ден в 15:00 часа.

Азиатците стартираха с нулево тъждество против Уругвай, до момента в който Гана отстъпи с 2:3 на Португалия в зрелищен мач, изключително през второто полувреме. Така мачът през днешния ден се явява от изключителна значима за упоритостите и на двата тима за продължение в идната фаза. 

Звездата на Южна Корея Хюн-Мин Сон не беше на висота в първия мач на своя отбор, откакто се завърна от травма. Селекционерът Пауло Бенто обаче още веднъж ще разчита на нападателя на Тотнъм, който ще бъде съществена опасност за вратата на африканците. Корейците избраха да играят внимателно в първия си мач от шампионата, само че през днешния ден са длъжни да преследват трите точки, тъй като в последния кръг се изправят против любимеца Португалия. 

Гана, който е смята за огромния новобранец в групата, изнесе мощен мач против " мореплавателите " и сподели положителни неща, изключително в нахлуване. Любопитно е да се означи, че африканците са вкарвали гол във всеки един от 13-те си мача на Световно състезание досега. Сега те още веднъж ще разчитат на Иняки Уилямс и Андре Аю в предни позиции. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР