Юго Лорис, вратарят и капитан на френския национален отбор -

...
Юго Лорис, вратарят и капитан на френския национален отбор -
Коментари Харесай

Вратарят на Тотнъм и световен шампион сгащен мъртво пиян зад волана в центъра на Лондон

Юго Лорис, вратарят и капитан на френския народен тим - международен първенец в Русия, е хванат да кара с алкохол в кръвта и арестуван за 7 часа в арест, пишат английските медии.

Информацията е публично доказана от лондонската полиция. Засега Лорис и клубът му "Тотнъм " не разясняват, само стана ясно, че стражът към този момент няма да носи капитанската лента на "шпорите ".

Юго Лорис е арестуван предходната нощ (около 02:30 ч) при рутинна инспекция в центъра на Лондон. След алкохолна проба, дала позитивен резултат, незабавно е откаран в арест и арестуван. Преди обед е освободен, а пред дома му са го чакали куп кореспонденти. Днес не е упражнявал с "Тотнъм ", който в понеделник гостува на "Манчестър Юнайтед " в последния мач от третия кръг на Висшата лига.

Лорис е получил обвиняване за шофиране при приложимост на алкохол и на 11 септември би трябвало да се яви в съда на Уестминстър, се споделя още в известието на лондонската полиция.

31-годишният Юго Лорис е в "Тотнъм " от 2012 година и е изиграл 254 мача за клуба. Седмичната му заплата е 150 000 паунда. Женен е, има две дъщери. Мълчалив и непретенциозен, той минава за един от "тихите " водачи както в националния си тим, по този начин и в клуба от Северен Лондон.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР