Юго Гастон винаги е бил сред най-нестандартните тенисисти в ATP

...
Юго Гастон винаги е бил сред най-нестандартните тенисисти в ATP
Коментари Харесай

Да се озовеш на земята и все пак да пласираш уинър: Гастон открадна шоуто в Стокхолм

Юго Гастон постоянно е бил измежду най-нестандартните тенисисти в ATP Тура и несъмнено не е обичан противник за нито един играч, тъй като в никакъв случай не знаеш какво ще последва, когато французинът е на корта, а късите топки в негова осъществяване са толкоз доста, че могат да те докарат до полуда.

Вчера Ян-Ленард Щруф се убеди в това от първо лице по време на конфликта си с Гастон от 1/8-финалите на ATP 250 шампионата в Стокхолм. Финалистът от Мастърса в Мадрид се въвлече в близо 3-часова борба със международния номер 96, която се реши в съдбоносен тайбрек, където вторият подложен разполагаше с цели три мачбола, само че французинът устоя и се наложи след 13:11 точки, с цел да продължи към финалната осмица на шампионата.

Най-запомнящият се миг от мача пък несъмнено беше първата точка от въпросния дълъг 13-ти гейм, защото Гастон сътвори същинска тенис магия в нея. Въпросното разиграване протичаше с голямо превъзходство на Щруф, който получи опция да приключи точката със смач, само че въпреки да се озова на земята, то неговият конкурент съумя да подложи ракетата си и върна топката в игра, а по-късно сътвори една от най-впечатляващите къси топки, които в миналото сте виждали, тъй като международният номер 96 се намираше извънредно надалеч от главната линия, само че придаде такова странично въртене на удара си, че любимецът можеше единствено да изгледа от близко шедьовъра от ракетата на тогавашния 1/8-финалист от Ролан Гарос, чиито къси топки тогава бяха в главната на това да надвие Стан Вавринка и да изтеза до краен лимит Доминик Тийм.

FOR REAL?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР