Йозеф Фрицъл се похвали с намерението си да скита свободно“

...
Йозеф Фрицъл се похвали с намерението си да скита свободно“
Коментари Харесай

Чудовището от кръвосмешение Йозеф Фрицъл разкрива, че иска да се премести в Обединеното кралство, ако бъде освободен от затвора

Йозеф Фрицъл се похвали с желанието си да „ скита свободно “ из Шотландските планини, в случай че в миналото бъде освободен от пандиза в Австрия.

Фрицъл, който в този момент е на 88 години и има деменция, беше затворен през 2009 година, тъй като държа щерка си Елизабет в плен в продължение на 24 години в мазето на дома си в Амщетен, на към 80 благи западно от австрийската столица Виена.

През годините чудовището неведнъж изнасилва личната си щерка и роди седем деца с нея. Той беше наказан на пожизнен затвор без опция за подмяна в продължение на 15 години и сега се намира в пандиза Стайн.

Според последния психиатричен отчет е решено, че Фрицъл към този момент не съставлява опасност за публичната сигурност и е разкрил желанието си да смени австрийските си граници с откритите полета на Англия, в случай че бъде освободен.

„ Бях изпълнен с това прелестно, повдигащо възприятие, това възприятие на ентусиазъм за тази фантастична просвета “, сподели той съгласно The ​​Sun. „ И тогава ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР